Savills

PLACE
Roma
CUSTOMER
Savills
YEAR
2018
ARCHITECTONIC PROJECT
Progetto CMR
REALIZATION
Progetto Design & Build
PHOTOGRAPHY
Alessandro Barattelli

Minimalism
and prestige:
the hall of the new
complex Savills

Entrusted to Progetto CMR and Progetto Design & Build, the requalification of a building owned by SAVILLS in Rome.

Progetto CMR and Progetto Design & Build renovate the third floor and entrance hall of a prestigious building owned by Savills, a global provider of real estate services, located in a larger complex in the Eur area of Rome. The project is part of the wider requalification operation that is affecting the entire area.

Particular attention has been devoted to the redesign of the reception as the main entrance to the entire complex.

Particular attention
has been devoted to
the redesign of
the reception  as the
main entrance to the whole
complex of buildings.
 

An intimate and comfortable atmosphere

A glider composed by a micro-perforated metal sheet represents the backdrop where the glass counter and glossy lacquered wood welcomes the visitors. In contrast with the gold-colored metal sheet, a vertical green wall weights in the background.

A golden film printed in high deifnition was applied to the side of the wall in front of which two Arper armchairs were placed. The light design was entirely carried out by Artemide who also provided the elements of lighting.

Request
Information

Do you want to make the space of your dreams come true? The team of Project Design & Build is ready to listen to your ideas and make available its innovative method.

Fill out the form to be contacted immediately by our staff.


The data provided is used exclusively to respond to requests made. More information and details are reported in our Privacy Policy.